Прихильники

пʼятницю, 12 червня 2020 р.

ПІДТРИМАЙМО ПЕРЕДПЛАТОЮ ГАЗЕТУ «КОЛОС»!



Шановні колеги, друзі газети, дорогі ветерани журналістської ниви, члени районної організації Національної спілки журналістів України, громадські кореспонденти, дорогі читачі та дописувачі, усі, хто любить рідне слово, хто причетний до творення та виходу в світ районної газети «Колос»!

Сьогодні, як і завжди, журналістика – це слово-зброя, рука надійної підтримки, поштовх до пошуку, що допомагає людині розуміти й вирішувати важливі життєві проблеми правильно, ефективно, а ще послідовно розвиватися, спонукає задумуватися і над собою, і над усім, що відбувається навколо.
За 80 років свого існування наша районна газета переживала чимало складних періодів разом з усім суспільством. Але наша професія зобов’язує творців «Колоса» як раніше, так і сьогодні, в час складної економічної кризи, негативного впливу пандемії коронавірусу, карантину на всі сфери нашого життя, у тому числі й на роботу редакції газети «Колос», попри всі проблеми результативно справлятися зі своїми завданнями, постійно готуючи до виходу в світ часопис «Колос», доносячи нашим кранам побільше правдивої та важливої інформації про животрепетні місцеві події, ситуацію в Україні та  світі.
Інформаційний простір сьогодні – це протистояння негативного проросійського впливу на громадян України, у тому числі й через електронні ЗМІ, соціальні мережі, з одного боку, та засобів масової інформації, зокрема районної газети «Колос», які складають когорту тих ЗМІ, які стоять на державницькій позиції розбудови України.
Підтримка газети «Колос» - це передплата районного часопису, яка зараз проводиться в рамках передплатної кампанії «Укрпошти» на друге півріччя 2020 року.
Сьогодні нашу газету можна передплатити у поштових відділеннях чи у листонош у всіх населених пунктах району.
НОВИНКА! Газету «Колос» відтепер можна передплатити також ОНЛАЙН!
Зокрема, для онлайн передплати «Колоса» необхідно зайти на сайт «Укрпошти» (https://peredplata.ukrposhta.ua) та вибрати розділ «Каталог місцевих видань».
Можна скористатися також вказаним посиланням:
Сподіваюся, що завдяки вашій підтримці передплатою, колектив газети «Колос» і надалі зможе професійно та неупереджено виконувати актуальні завдання з інформаційного забезпечення жителів Заліщицького району, зацікавлених читачів Тернопілля та України, а такі поціновувачі «Колоса», звісно, є, чому ми раді! Нехай наша журналістська праця гідно служить людям, правді та істині, добру й справедливості! 
Зичу всім якнайміцншого здоров’я, родинного затишку й благополуччя, здійснення мрій, а також утвердження та зміцнення - нашій Українській державі!

З повагою – Оксана ДЯКІВ, редактор газети «Колос»

Немає коментарів:

Дописати коментар