Прихильники

середу, 10 червня 2020 р.

День журналіста України-2020: професій­не свято творчого колективу ТОВ "Редакція газети "Ко­лос"


ТЕПЛІ ВІТАННЯ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА
День журна­ліста від­зна­чаємо згідно з Указом Президен­та від 25 травня 1994 року. 6 червня 1992 року Спілка журналі­стів України була прийнята до Міжна­родної федерації жу­рналістів, яка є най­більшою в світі орга­нізацією професійних працівників ЗМІ.
З нагоди професій­ного свята журналістів творчий колектив ТОВ "Редакція газети "Ко­лос" привітали голова Заліщицької районної ради Іван Дрозд, голова Заліщицької районної державної адміністрації Володимир Шипітко, його заступник Михайло Демчук, міський голова Алла Квач та її заступник Василь Гандзюк, вручивши працівникам редакції га­зети “Колос” квіти, сувені­ри та побажавши творчих успіхів, вдячних читачів, реалізації задумів і планів.
Редакція газети «Ко­лос» продовжує тісну спів­працю з гілками районної влади та міською радою відповідно до чинного За­кону Укра­їни “Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого са­моврядування в Україні засобами масової інфор­мації”, що сприяє кращому ін­формуванню жителів Над­дністрянщини про ва­жливі події політичного, соціально-економічного та культурного життя краю.
За високі творчі досяг­нення і самовіддану пра­цю, принципове відсто­ювання демократичних за­воювань і свободи слова на Заліщанщині, активну творчу енергію у висвітле­нні різноманітних сфер діяльності краян та з нагоди професійного свята - Дня журналіста України колектив районного часо­пису нагородили грамотою районної державної адмі­ністрації та районної ради.
До привітань при­єд­налися керівники установ, підприємств, організацій, наші читачі, яким небайду­же друковане слово.
Сучасність карколомно змінюється, як і способи ко­мунікації, але для нас, творців «Колоса», оскіль­ки ми працюємо з громад­ською думкою, незмінним залишається розуміння важливості бути об’єктив­ними й неупередженими у своїй роботі. Кожен читач і кожен передплатник для нас важливі!

Оксана ДЯКІВ, редактор газети “Колос”

Заліщицька районна газета "Колос"

Немає коментарів:

Дописати коментар