Прихильники

понеділок, 25 травня 2020 р.

З гостинцями – до воїнів на схід України




Днями, після пом’якшення карантинних обмежень, наші волонтери вирушили з гостинцями від жителів Наддністрянського краю до захисників України, які служать на передових позиціях на сході держави, захищаючи її від російсько-сепаратистського ворога.
Заліщицькі волонтери висловили подяку голові Заліщицької РДА Володимиру Шипітку, голові районної ради Івану Дрозду, начальнику РВ Управління ДСНС України Андрію Пачві, а також Дмитру Щербанюку (м.Заставна). 
 Cлова вдячності – всім, хто допоміг волонтерам із організацією поїздки до наших воїнів. «Велике спасибі від хлопців із фронту Сергію Кафлюку, Лесі Білінській, Ірині Кукурудзяк, Мирославу Розлуцькому, Павлу Мирончуку, Миколі Голейчуку, Тетяні Федірко та іншим», - зазначив волонтер Іван Оробчук. 
 Трудовий колектив ПОП "Золота нива" (керівник М.М.Долотко) та небайдужі жителі с.Буряківка в черговий раз долучилися до організації поїздки волонтерів Заліщицького району в зону дій ООС. Нашим захисникам передано м’ясні консерви, різні види маринованого сала, овочеві консервації, джем та повидло.
 Вантаж із Заліщицького району волонтери Іван Оробчук, Михайло Гушоватий та Ігор Федірко доставили під Горлівку, Авдіївку, Мар’їнку.
Немає на фронті дрібниць, все на вагу золота. "Допомога, яку ми отримали від вас сильніша за будь-яку зброю", - дякували бійці. «Це те, заради чого ми працюємо і будемо продовжувати й надалі допомагати нашим захисникам! Разом до перемоги!» - наголосила волонтерка з Торецька Галина Студеннікова.
Заліщицька районна газета "Колос"

Немає коментарів:

Дописати коментар